Organisatie

- Homepage - - Johan Oldenkamp 11 juni 2017 - - Festival 21 & 22 Mei 2016 - - Deelnemers 2016 - - Organisatie - - Historie - - Belangrijke info - - Route - - Camping Het Amerveld - - Sponsors - - Contact - - Foto's - - Videos - - App - - Gastenboek -

   

Wij zijn Marco en Indra, de organisatoren van het bewustzijnsfestival de Dag van Delen. Met hulp van vrijwilligers, vrienden en kennissen komt dit mooie festival dit jaar voor de 7e maal tot stand en we organiseren het nu zelfs twee dagen. 

Marco is geboren in Assen en werkt sinds zijn achtiende bij installatiebedrijf Techniko. Dat hij gouden handjes heeft is dan ook op het festival terug te zien. Hij legt stroomkabels, waterleidingen en dergelijke in een mum van tijd aan en weet altijd snel en effectief een oplossing te vinden als het om technische dingen gaat. Verder houdt hij van motors, de TT is dan uiteraard ook een must voor hem, maar lekker op de bank genieten van een goed boek en informatie opdoen vind Marco ook fijn. Een levensgenieter, zo omschrijft hij zichzelf. Lekker eten onder genot van een heerlijk drankje dragen hier dan ook zeker aan bij, net als een mooie wandeling met het gezin.

In 2008 is Indra verhuist van Brabant naar het mooie Assen, waar ze zich direct thuis voelde op gebied van natuur en omgeving. Ze begon in 2009 met het geven van bijeenkomsten en workshops, welke over bewustwording en spiritualiteit gingen. Dit omdat ze ervaarde dat er veel mensen hier in het Noorden erg spiritueel zijn en bewust wilden worden over een aantal onderwerpen en zo begon haar weg van het overdragen van de informatie en kennis die ze van jongs af aan heeft opgedaan, aan mensen die er behoefte aan hebben. Op zakelijk niveau heeft ze vrijwel altijd leidinggevende functies gehad, zoals Event Manager en Coördinator Service/Coördinator meldkamer. Het organiseren zit dus in haar bloed, waardoor ze ook als hobby het één en ander graag mag organiseren.

Het doel van Marco en Indra is genieten van het leven, samen met hun drie dochters. Dit willen ze ook overbrengen op anderen mensen, zodat meer mensen gaan genieten van het leven en door het festival bewustzijn en kennis verspreidt worden. Er zijn erg veel bekwame therapeuten en healers, waar men veel aan kan hebben. Hun doel is om deze personen bij elkaar te brengen door onder andere het organiseren van lezingen, events, workshops en festivals.