Homepage

- Homepage - - Johan Oldenkamp 11 juni 2017 - - Festival 21 & 22 Mei 2016 - - Deelnemers 2016 - - Organisatie - - Historie - - Belangrijke info - - Route - - Camping Het Amerveld - - Sponsors - - Contact - - Foto's - - Videos - - App - - Gastenboek -

  

 

Beste allemaal,

De printers, lamineerapparaten, draaiboeken, welkomsbord en alle andere dingen zijn bijna allemaal opgeruimd en we hebben in die paar dagen alweer enorm veel gedaan. Het Festival de Dag van Delen was dit jaar voor het laatst en we hebben enorm genoten van de sfeer en de mensen die de moeite hebben genomen om deze afsluiting met ons te delen. Bedankt hiervoor! Ook zijn we de deelnemers, standhouders, sponsors, vrienden, bekenden en familie erg dankbaar voor hun aanwezigheid, steun en of hulp!

Zoals je wellicht tijdens het festival of anders in één van de huis aan huisbladen of omroep Assen en RTV Drenthe gehoord hebt, gaan wij in 2018 door met een ander concept en een nieuwe naam. De energie van de Dag van Delen is na 7 jaar niet meer hetelfde, net als ons persoonlijke leven. Indra begon in haar eentje met het organiseren van beurzen en het festival en ook toen had ze al fantastische vrijwilligers die haar met het een en ander hielpen. Indra leerde, haar inmiddels verloofde, Marco kennen en sindsdien organiseerde ze het samen. Nu, als gezin van vijf, is ook bij hun de energie veranderd in hun leven, waardoor ze het tijd vonden om samen iets nieuws te beginnen, iets wat vanuit hun basis samen bedacht werd. De nieuwe naam is Praktisch Magisch. Praktisch omdat Marco erg praktisch is ingesteld en Magisch, omdat deze omschrijving goed bij Indra past. Eind 2017 zal het nieuwe Magazine geboren worden met dezelfde onderwerpen als het festival, welke in het eerste kwartaal van 2018 uitgebracht zal worden.  

Aan de nieuwe website wordt gewerkt, net als aan het nieuwe logo. Houdt onze website goed in de gaten dit jaar, hierop zullen we steeds nieuwe informatie over alle ontwikkelingen plaatsen. 

Een Praktisch Magische groet,
 
Marco en Indra
Krista, Marijke, Wynoah