Deelnemers 2016

- Homepage - - Johan Oldenkamp 11 juni 2017 - - Festival 21 & 22 Mei 2016 - - Deelnemers 2016 - - Organisatie - - Historie - - Belangrijke info - - Route - - Camping Het Amerveld - - Sponsors - - Contact - - Foto's - - Videos - - App - - Gastenboek -

Dit jaar zullen we je weer aangenaam verrassen met unieke deelnemers, geweldige standhouders met mooie artikelen en uiteraard zal er weer een heerlijke biologische lunch, drankjes en bbq met uitsluitend biologisch vlees en huisgemaakte salades aangeboden worden. 

 

Het volledige programma kun je op het programmabord bekijken op het festival, maar hieronder alvast een tipje van de sluier:

 

  

Peter Witsel - De Kleine Monnik 

De Kleine Monnik is een spirituele winkel op de markt, Internet en in Finsterwolde. Het primaire doel van De Kleine Monnik is om spiritualiteit drempelloos onder de aandacht te brengen en dat doen we op de weekmarkten van Groningen (zaterdag) en Leeuwarden (vrijdag), via Internet en met een bescheiden winkel in Finsterwolde. In het hart van ons bedrijf vindt u de boeken die wij een warm hart toe dragen. De rode draad die u in onze boeken kunt vinden is "ontwikkeling van bewustzijn".

Vervolgens biedt De Kleine Monnik een breed assortiment spirituele artikelen aan. Wij zijn zelf importeur van verschillende daarvan zoals etherische oliën, klankschalen en Koshi chimes en we hebben goede contacten in Nederland voor de andere artikelen waardoor we ons assortiment toegankelijk geprijsd kunnen aanbieden. Naast ons spirituele assortiment zijn wij ook importeur en verkoopadres van Carrom. Carrom is een van origine Indiaas spel dat naast het grote enthausisme in Azië tegenwoordig aan populariteit wint in de rest van de wereld. Wat spelregels aangaat is het 't meest te vergelijken met poolbiljart. Dit jaar zijn we ook weer op beide dagen aanwezig op de Dag van Delen met onze producten. Neem alvast een kijkje op de website www.dekleinemonnik.nl en mocht je al een bestelling willen doen voor die dag, is dat natuurlijk mogelijk. Wil je al eerder een product ontvangen, sturen wij dit met de post bij je thuis en anders tot op het festival!

 

    

Surrenda Kuut - Praktijk Hoop te Geven

Human Designconsulten

Ontdek en begrijp je eigen natuur aan de hand van je Human Design kaart,  gemaakt met je geboortegegevens. Deze kaart fungeert als je blauwdruk en laat zien waar je energie zit en hoe je het beste beslissingen kunt maken. Je Human Design te kennen en te leven ondersteunt je in het accepteren en houden van jezelf en de ander.

Het Human Designsysteem is een relatief nieuw systeem en  een synthese van een viertal esoterische wetenschappen (Chakrasysteem, I Tjing, Astrologie, Kabbala) en moderne wetenschappen (Kwantum fysica, Bio chemie en Genetica).

Ben je nieuwsgierig naar jouw Human Design? Kom op de Dag van Delen langs voor een kort introductie consult. Neem je geboortegegevens mee: datum, plaats en tijd. Zonder de juiste tijd kan ik geen kaart van je maken. Mocht je je tijd niet weten, dan kun je om een uitreksel van het geboorteregister vragen op het gemeentehuis van je geboorteplaats. In sommige gemeentes kan dat wel een week duren. Een introductie consult duurt ongeveer 15 minuten en is op beide dagen mogelijk. Voor meer info: www.hooptegeven.nl 

 

 

Barbara Wessémius - Grote Veer

GroteVeer is het bezielde creatieve en energetische werk van Barbara D. Wessémius. Barbara vindt de inspiratie voor haar creatieve werk in de natuur en in de diepgaande ervaringen die zij opdeed in het Leven en heeft een fascinatie voor ‘de Kringloop van het Leven’, ‘het Eeuwig Doorgaande’, ‘de Ouroboros’ (de slang die zich in eigen staart bijt en daarmee symbool staat voor het Eeuwige). Haar creaties - sieraden artcrafts en krachtschilden - zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen als (half)edelsteen, veren, hout en leder. Barbara is energetisch therapeut, healer en coach en heeft een praktijk aan huis. Ook geeft zij workshops in het creëren van een persoonlijk krachtschild. Kijk voor meer informatie op www.groteveer.nl. Op zaterdag 21 mei zal Barbara met haar geweldige indianensieraden als standhouder deelnemen aan het festival.  


                                                    

Team BVE - Dienstverlening

Ook dit jaar mogen we rekenen op vakkundige EHBO-ers, Beveilgers en verkeersregelaars die de veiligheid op en om het festival gaan waarborgen. Ben je opzoek naar een gedreven team die de veiligheid op je evenement kan waarborgen, dan ben je bij BVE-Dienstverlening aan het juiste adres. Je kunt o.a. bij hun terecht voor:

Beveiliging, Verkeersregelaars, EHBO diensten, Stewards, Service Medewerkers, Nachtbewaking en Horeca Portiers. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met hun opnemen en bekijk ook hun website www.bve-dienstverlening.nl

 


                                                                          Jasmara/Marleen te Vaanholt

Ook al staat Jasmara na al meerdere jaren op rij op dit festival, toch biedt Jasmara steeds een wisselend aanbod. Dit jaar staat Marleen te Vaanholt namens Jasmara er met een consult/reading stand. Je kan bij haar terecht voor boodschappen van boven. Of het nu gaat om boodschappen van engelen, overledenen of je hoger zelf, ze staan vaak te trappelen om jou ondubbelzinnig te stimuleren en/of motiveren om jou of een ander verder te helpen. Of je kan bij haar terecht voor een stenen/schedelreading. Marleen stemt zich dan op jou of een ander af (degene aan wie je een steen cadeau wilt doen) en voelt dan met haar lijf waar de steen in eerste instantie bij gaat helpen.

Aangezien het korte krachtige consulten/readingen zijn betaal je maar € 5 voor een consult/reading. Natuurlijk kan je ook trommelstenen, hangers, schedels en houten flower of life producten kopen bij de workshoptent.

Verder zal Marleen te Vaanholt tijdens dit Festival ook GRATIS een Love is in the Air – bijeenkomst houden in de Lounge Tent. Ook hier krijgen meerdere deelnemers boodschappen van boven, dus van een engel, overledene of hogere zelf en die worden aan elkaar gepraat met vertalingen, tips en adviezen mbt het dagelijkse leven van alle deelnemers.

En tijdens dit festival kan je natuurlijk ook vragen stellen over alle producten en websites van Jasmara en het project ‘Walking my revolution’ die begin mei gelanceerd gaat worden.

Kijk voor meer informatie op de website www.jasmara.nl, www.jasmara-health-and-stones.nl, www.jasmara-spirituelewegwijzer.nl en/of vanaf mei ook www.walkingmyrevolution.com en www.spiritdream.nl.

 

 

El Camino Shop - Cindy Klerkx

Ik ben Cindy en ben in 1996 begonnen met mijn grootste passie mijn winkel. In 2009 ben ik met de winkel in Stadskanaal gestopt en verder gegaan met de webshop die online is sinds 2006. Tijdens de zomerperiode sta ik op diverse braderieën in Noord-Nederland. In mijn webshop heb ik meer dan 5000 artikelen direct leverbaar, te veel dus om allemaal mee te nemen naar het festival. Artikelen die op het festival present zijn: Wierook, salie en palo santo. Parfum olie o.a. patchouli, musk en opium. Wenskaarten van Josephine Wall. Beschermengelen, dromenvangers, mandala's, tarot en orakel kaarten (op=op!), pendels, edelstenen, sieraden en geluksbrengers. Neemt u ook eens een kijkje op mijn webshop: www.elcaminoshop.nl
Heeft u iets gezien dat u graag in het echt wilt zien kunt u mij altijd een email sturen dan neem ik het voor u mee.

Groetjes Cindy

 

 

                                                                                         Carla Visagie

Workshop Naturel Make-up met gebruik van minerale make-up. De make-up van creative cosmetics zijn gemaakt van natuurlijke mineralen. Hierdoor heeft de make-up een genezende werking op je huid en geeft je gezicht een natuurlijke look. Tijdens de workshop zal je huidtype bepaald worden, waarna gekeken wordt welke kleur foundation bij jou past. Het is een workshop, dus je gaat zelf aan de slag met de producten. Als laatste krijg je nog de mogelijkheid om een lichte dag make-up aan te brengen om de rest van de dag er stralend bij te lopen. Dit past bij mijn motto: 'Shine Bright Like A Diamond'

Workshop Naturel Make-up met gebruik van minerale make-up
De make-up van creative cosmetics zijn gemaakt van natuurlijke mineralen. Hierdoor heeft de make-up een genezende werking op je huid en geeft je gezicht een natuurlijke look. Tijdens de workshop zal je huidtype bepaald worden, waarna gekeken wordt welke kleur foundation bij jou past. Het is een workshop, dus je gaat zelf aan de slag met de producten. Als laatste krijg je nog de mogelijkheid om een lichte dag make-up aan te brengen om de rest van de dag er stralend bij te lopen. Dit past bij mijn motto: 'Shine Bright Like A Diamond'

Tijden workshops: beide dagen van 13:00 tot 14:00 uur en van 16:00 tot 17:00 uur. Per workshop heb ik plek voor 4 personen, kosten 10 euro per persoon.

Het tijdstip van de lezingen staat op het programmabord op het festival en deze lezingen gaan over de producten van creative cosmetics. Creative cosmetics is constant op zoek naar beste mineralen en  delven deze uit de aarde door gebruik te maken van eco-vriendelijke processen. Natuurlijke cosmetica is simpelweg gezond en veilig voor alle huidtypes en bevatten enkel de meest natuurlijke mineralen die op de planeet gevonden kunnen worden. De make-up is dierproefvrij, bevat geen bismuth oxychloride en geeft een natuurlijke en frisse uitstraling. Graag wil ik vertellen over het gebruik van de make-up, de voordelen en hoe je make-up kunt gebruiken zonder het gevoel te hebben dikke lagen op je gezicht te smeren. Daarnaast kan ik je laten zien met welke producten ik werk en kun je ze uiteraard ook op beide dagen aanschaffen voor eigen gebruik. Voor meer informatie verwijs ik je door mijn website www.carlavisagie.com

 

 

 

 Samantha Nijenstein

Ik ben Samantha Nijenstein en Shamballa Master. Ervaar tijdens het festival wat Shamballa voor u kan betekenen. U kunt bij mij terecht voor consulten/readings en energie behandelingen.

Shamballa brengt de je terug in jouw kracht en capaciteiten zodat zelf-healing plaats kan vinden op spiritueel, mentaal/ emotioneel en fysiek niveau. Shamballa werkt ontspannend, ontgiftend, pijnstillend en voert zware en overtollige energie af en voegt lichte en positieve energie toe.

Shamballa is een manier van energie doorgeven via handoplegging. Anders dan bij Reiki is deze energie veel krachtiger wat een genezingsproces doet versnellen.

Voor vragen kunt u mij bereilen door een mail te sturen naar s.nijenstein@ziggo.nl

 

 

Mudra's

Bij Mudra’s kunt u terecht voor wierook, edelstenen, mineralen en zelfgemaakte dromenvangers. Met deze artikelen staan wij op verschillende markten en evenementen.

Wierook verkopen wij zowel in stokjes, kegels en als korrel vorm. Stokjes en kegels hebben wij van de merken Hem, Barath Darshan en Satya Sai Baba, vooral bekend om de Nag Champa serie, en korrelwierook van het merk Creative Incense. Palo Santo hout en Witte salie is iets wat ook niet in ons assortiment mag ontbreken. Natuurlijk vind u bij ons ook de bijbehorende artikelen zoals wierookhouders, houtkooltabletten voor de korrelwierook en Abalone schelpen.

Edelstenen en mineralen kunt u in zowel ruwe als bewerkte variant bij ons kopen. Wij hebben een ruim aanbod aan gezondheidshangers en kunnen u ook helpen om een hanger te vinden die bij u past.

Alle dromenvangers worden door ons zelfgemaakt waardoor u altijd verzekerd bent van een uniek exemplaar.

Als u een bepaalde wierook, edelsteen, mineraal of dromenvanger zoekt schroom dan niet om te vragen want wij gaan altijd graag voor u op zoek of maken de dromenvanger speciaal voor u.

 

 

 

Auteur Jeroen Essers

Jeroen Essers is geboren op 27 juli 1974 in Ede. Op zeer jonge leeftijd verhuisde hij samen met zijn ouders, broers en zusje naar Hoogeveen, waar hij is opgegroeid. Als kind was hij niet veel buiten te vinden. Meestal zat hij op zijn kamer te lezen. Twee keer per week ging hij naar de bibliotheek om nieuwe boeken te lenen. Toen Jeroen negen was, ging hij naar het speciaal onderwijs omdat hij niet goed kon meekomen op school. Hier schreef hij regelmatig in de schoolkrant en maakte gedichten die hij dan voordroeg tijdens de kerstviering.

Zijn eerste echte verhaal schreef Jeroen toen hij ongeveer 14 jaar oud was. Zijn negen jaar jongere zusje kende alle kinderboeken die ze thuis hadden uit haar hoofd. Daarom ging hij verhalen voor haar schrijven, die hij vervolgens aan haar voorlas. De verhalen gingen toen meestal over een magisch bos en de bijzondere dieren die daar in leefden.

Na het speciaal onderwijs heeft Jeroen twee beroepsopleidingen gedaan (LBO en MBO) in Hoogeveen. Hierna is hij naar Groningen verhuisd, waar hij een 4 jarige HBO in 2 jaar heeft doorlopen en met succes heeft afgerond. Op zijn vijfendertigste heeft Jeroen zijn baan als manager vaarwel gezegd, omdat hij zijn leven totaal wilde veranderen en alleen nog dingen wilde doen die hem gelukkig maakten. Niet lang daarna begon hij met het schrijven van zijn eerste boek: Het Watermantijdperk – De Ontdekking van de Nieuwe Wereld, die in mei 2012 gepubliceerd is.

Eigenlijk wilde Jeroen zijn levensverhaal op papier zetten. Maar terwijl hij aan het schrijven was, ontstond er een heel ander verhaal in zijn hoofd. Dit kwam zo spontaan opzetten en was zo krachtig, dat hij niet anders kon dan dit verhaal op te schrijven. Hij begon en pas na 10 pagina´s volgeschreven te hebben kon hij stoppen. Het was inmiddels midden in de nacht, maar Jeroen was klaarwakker. Als in een visioen zag hij hoe het verhaal zich zou gaan ontwikkelen. Hij zag alle hoofdpersonen, hoeveel boeken er moesten komen en hij zag hoe de serie zou eindigen. Eén ding wist Jeroen toen zeker, dit is wat hij wilde doen. Schrijven was wat hem gelukkig maakte.

Niet lang daarna is Jeroen naar Spanje verhuisd, waar hij sindsdien met veel plezier woont. Hier schreef hij het tweede deel van de serie Het Watermantijdperk. In april 2014 werd De Poort naar de Geestenwereld gepubliceerd. Momenteel werkt Jeroen hard aan het derde deel: Het Watermantijdperk – De Ontmoeting met de Duistere Krachten. Kijk voor meer informatie op de website www.jeroenessers.com

 

                                                                                          

 

 

 

 

                                                                    

Marijke Comello

Marijke Comello is Tekentherapeut en geeft  zaterdag 21 mei van 12.00 uur tot 20.00 uur 5 workshops van één uur om te ervaren wat je met tekenen kunt doen. Dit soort tekenen gaat uit van de babykrabbel en dat kan dus echt iedereen. Als je zogezegd : "kunt tekenen in wat iedereen daaronder verstaat", dan heb je bij deze workshop wat weg te werken en ben je in het nadeel.

Je krijgt de gelegenheid om samen een begrip uit te werken en dat om te zetten  op een levensspelkaart of (schouwspelkaart) die je dan kunt tekenen, als je hem niet klaar hebt , maak je hem thuis gewoon af. Ik geef ook 5 keer een individuele sessie , daar moet je even voor inschrijven. We gaan dan samen jouw vraag bekijken en spelen met het levenskaartspel, dat brengt je bij je eigen innerlijke antwoord dat in je hart verborgen lag.Daarna weet je absoluut hoe je het beste om kunt gaan met jouw probleemvraag.

Niemand hoeft dus te kunnen tekenen, liever niet zelfs, dat werkt veel beter en prettiger.( dan kun je vanuit je gevoel en je hart tekenen in plaats  van uit je hoofd, want dan moet het "iets" worden en dan vind je het niet mooi genoeg... etc.)
Het hele Levensspel (schouwspel)  is een cursus van ± een jaar, één dag per maand, tien keer,  dat begint in september. Je kunt je  daar voor inschrijven via de website www.marijkecomello.nl. Ook als je meer informatie wilt, maak even een e-mailtje..

Ik heb op deze dag de herinneringsboekjes met Hartekaartjes in de aanbieding van € 12,95 voor € 5,00 !!! Daarnaast stel ik er ook nog een aantal beschikbaar in de prijsvraag tijdens het festival. Vul dus het prijsvragenformulier in wat je bij de kassa krijgt en maak kans op een gratis exemplaar!

Graag zie ik je zaterdag!

 

 

Do Lemette

Water is…Wat jij denkt dat het is, Het is er om van te leven.
En er zijn: met “ Waterlezen” leuke dingen mee te beleven,
Daarom heb ik hiermee een plan,... Je hand op het water - het water
ontvangt jouw gegevens en vertelt “ je wel en wee ”  Do weet er dan zeker raad mee
Hij geeft je dan eerlijk zijn raad Uw “waterlezen” is een weldaad.
Doe mee met zijn plan en zie wat“Waterlezen “ met U kan !

Zo heb ik meerder consulten die ik ter plekke kan overleggen en wat goed voelt kan ik toepassen. Ik ontvang u graag in mijn tipi waar ik van u te horen krijg wat ik voor u kan betekenen.

 

Heleen Groen - Djembé Barasé
 
Djembé, daar krijg je energie van!
Workshop Djembé en Doundouns bij Djembé Barasé door Heleen Groen
Energieke Afrikaanse ritmes op djembé, doundouns evt. aangevuld met krins, bellen, shakers en bijbehorende zang; de workshops/lessen bij Djembé Barasé zijn een vrolijke, educatieve en vooral swingende belevenis!
Door haar enthousiasme, gedegen kennis van de West-Afrikaanse muziekcultuur en ruim16 jaar ervaring in het geven van workshops en cursussen, weet Heleen Groen in relatief korte tijd een groep mensen om te toveren tot een West-Afrikaanse percussiegroep! 
 
Doe mee en ervaar hoe vrolijk en ontspannen je wordt van de opzwepende ritmes uit West-Afrika... Ervaring is niet nodig.
Voor jong oud, v.a. 7 jr. kosten €5,- p.p. Wil je info mbt cursussen Groningen en Assen of een workshop op een andere lokatie? Neem kontakt op met Heleen Groen: