Belangrijke info

- Homepage - - Johan Oldenkamp 11 juni 2017 - - Festival 21 & 22 Mei 2016 - - Deelnemers 2016 - - Organisatie - - Historie - - Belangrijke info - - Route - - Camping Het Amerveld - - Sponsors - - Contact - - Foto's - - Videos - - App - - Gastenboek -

 Huisregels

Om jullie te beschermen en het festival veilig en rustig te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Vanaf het met hekken afgezette gebied, ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels.


Toegangsbewijs

Wij kunnen je alleen toegang tot het terrein verlenen indien je in het bezit bent van een geldig toegangsbewijs. Deze zijn op verschillende verkoopadressen en via de onze website te koop. Op 21 en 22 mei a.s. zijn er ook kaarten te verkrijgen aan de kassa. Het is alleen mogelijk om contant te betalen aan de kassa. Wij vragen om de veiligheid van onze vrijwilligers te waarborgen dan ook iedereen zoveel mogelijk in de voorverkoop een toegangsbewijs te kopen, wat ook voordeliger in de prijs is. Het is niet mogelijk om het bedrag van de entreekaart terug te ontvangen, ook als het festival onverhoopt door weersomstandigheden of andere redenen niet door zou kunnen gaan.

Deelname

Het is niet mogelijk om zonder toestemming van de organisatie producten te verkopen op het terrein en om zelf consulten, een lezing en of workshops te gaan geven. Deelnemers kunnen zich opgeven via deze website en na een selectieprocedure zullen deze hierop bekend gemaakt worden. Je kunt uitsluitend via deze wijze deelnemen, dit om diversiteit aan te bieden en zorgvuldig therapeuten, coaches en auteurs uit te zoeken die aansluiten bij het festival en thema.

Opvolgen aanwijzingen en instructies

Aanwijzingen en instructies van de organisatie, medewerkers, beveiligers en verkeersregelaars dienen opgevolgd te worden. Vanaf het hekwerk betreed u het festivalterrein en zullen de huisregels gelden. Bij verdenking van een op het festivalterrein verboden feit, kan het gevolg zijn dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd. Ingeval een aanwijzing, die overeenkomt met een verkeersteken ter plaatse of een verkeersregel, wordt genegeerd, zal het negeren van de aanwijzing en niet het negeren van het verkeersteken of de verkeersregel aan de verdachte moeten worden verweten. Het respecteren van het gezag van de met verkeersregeling belaste ambtenaren wordt aldus bevordert. 

Promotionele activiteiten

Zonder toestemming van de organisatie staan wij niet toe dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festival. Ook fotograferen voor promotionele en commerciële doeleinden en het aanbieden van foto's tegen betaling, tijdens en na het festival, is niet toegestaan. Alle andere reclame vormen zoals o.a. spandoeken en megafoons zijn verboden vanaf de hekken rondom en op het festivalterrein, met gevolg dat de toegang tot het festival zal worden ontzegd. In sommige gevallen zal je overgedragen worden aan de politie.

Video-, foto- en geluidopnamen

Een ieder die het festivalterrein betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Roken

Het is verboden te roken in de tenten.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op het festival terrein. Met uitzondering van een blindengeleidehond.

Eigen risico

Betreding van het festivalterrein geschiedt op eigen risico. De organisatie evenals de medewerkers/vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoekers van de locatie en/of het festival mochten ondervinden.

Overige situaties

In de situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang vanaf de hekken tot het terrein weigeren of ontzeggen zonder restitutie van je entreebewijs. Mocht je de toegang ontzegd worden, dien je het terrein en de weg tussen de hekken per direct te verlaten.

 

Oproep

Wil jij deze dag niet alleen bijwonen, maar ook mee komen delen? Dat komt goed uit, want er zijn ook mensen die met de trein komen en omdat er geen bushalte is in Ekehaar, kunnen deze niet verder dan station Assen. Mocht je de mogelijkheid hebben om iemand mee te nemen vanaf het station in Assen, stuur mij dan een mail via festival@dedagvandelen.nl, zodat we iets kunnen regelen voor deze mensen. Er komen bezoekers uit Brabant, Gelderland en Limburg. Mocht er een optie zijn om samen te reizen en wil je weten of er iemand bij jou uit de buurt ook komt, stuur dan ook een bericht naar bovenstaand emailadres.


Camping het Amerveld in Amen

Mochten jullie een dag van te voren of juist een dag na de Dag van Delen ergens willen overnachten, kan dat op Camping Het Amerveld in Amen. Deze leuke en betaalbare camping met zeer goede faciliteiten ligt ook nog eens maar ongeveer één km van het festivalterrein af, waardoor er weinig gereisd hoeft te worden alvorens of na he festival. Voor meer informatie: www.hetamerveld.nl